#2016-07-18 23:40:27 

gliniana

Użytkownik

Posty: 66

Skąd: Olsztyn

Wiek: 21

Czy warto inwestować w naturalne słodziki? Są rzeczywiście lepsze? Chciałabym zmienić nawyki żywieniowe w domu.
#2016-07-19 01:25:52 

Gierem

Użytkownik

Posty: 78

Skąd: Działdowo

Wiek: 29

No jasne! Wszystko jest lepsze od białego cukru. To trochę straszne, ile go jest w jedzeniu, w którym nawet nie podejrzewa się, że można dodać cukier. Jak lubisz słodki smak i nie wyobrażasz sobie życia bez cukru, to mogę ci polecić cukier z kory brzozy sklepnaszezdrowie.pl/pl/blog/Pozyskiwany-z-kory-brzozy-ksylitol-sklep-Nasze-Zdrowie/5 jest równie słodki, a znacznie zdrowszy. No i nie z buraków ale z drzewa.
#2016-07-19 04:09:50 

Princessa

Użytkownik

Posty: 62

Skąd: Szczecin

Wiek: 39

Ten ksylitol dobra rzecz, sama próbowałam. Ale jak już się nim nasycisz, to polecam zmniejszyć porcję cukru i stopniowo się odzwyczajać. Na stronie znalazłam też kiedyś coś dla siebie, a mianowicie macę sklepnaszezdrowie.pl/pl/blog/Bogata-w-skladniki-odzywcze-maca/11 o delikatniejszym smaku. Fajne, jak lubisz wypieki i chcesz nadać im nieco innego aromatu.
#2016-07-19 05:29:27 

Głowa

Użytkownik

Posty: 34

Skąd: Szczytno

Wiek: 19

Warto, zawsze warto. Jeśli masz dzieci, to lepiej uczyć je od małego co jest zdrowe a co niekoniecznie. Masz spory wybór, bo dla dzieciaków też znajdzie się coś zdrowego i słodkiego, na przykład tutaj sklepnaszezdrowie.pl/pl/c/Zywnosc/27 masz spory wybór słodyczy z naturalnych składników.
#2016-07-19 08:09:36 

Łysa

Użytkownik

Posty: 18

Skąd: Morąg

Wiek: 37

Ciastka z dodatkiem macy, orzechami, żurawiną i płatkami owsianymi to coś w sam raz na deser dla całej rodziny!
DODAJ ODPOWIEDŹ
Copyright 2015